Meer resultaten voor massage

Beauty en massage weekendje weg Weekendesk. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Home beauty en massage weekend Beauty en massage weekendje weg. Een Beauty Massage weekend is een ideale keuze om jezelf te laten verwennen met schoonheidsbehandelingen en massages. Dat vormt al meteen een perfecte basis om volledig te ontspannen en natuurlijk volop te genieten.
sauna massage arrangement
Opleiding Masterclass massage SYNTRA Limburg Uw opleiding, onze zaak.
Ben je geïnteresseerd in massage en zou je er graag professioneel mee aan de slag gaan. Laat je dan opleiden tot een bekwaam massagetherapeut. In deze praktijkgerichte masterclass leer je alle kneepjes van het vak, te beginnen met de basis.
cursus ontspanningsmassage
Massage bij kanker.
Welkom op deze informatieve website over massage bij kanker. De zorgmassage is een aangepaste en veilige massage die het welzijn verhoogt en gezondheidsklachten van kankerpatiënten vermindert. VZW Zorgmassage biedt enkele opleidingen aan voor masseurs, professionele zorgverleners en mantelzorgers van kankerpatiënten.
overhemd met manchetknopen
Fasciatherapie, massages en relaxatie Katrien Deraedt.
Een relaxerende oliemassage is gebaseerd op de klassieke Zweedse massage en gebeurt op een massagetafel. Deze massage kan met aromatherapie worden gecombineerd. Etherische oliën helpen om stressgerelateerde klachten te behandelen. Het contact van de oliën met het lichaam gebeurt ofwel via de ademhaling of via opname in de bloedbaan door massage.
seo sea
Relax Massages Naturelle.
Spanningen in je rug, dan is deze ontspannende uitgebreide massage van rug, nek, schouders, armen en handen de ideale oplossing. Stevige achterkantmassage van rug, onder en bovenbenen. Deze massage geeft een totale ontspanning aan de volledige achterzijde van het lichaam.
Geld lenen zonder bank
Massage in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
Swedish massage 86. Cupping massage 6. Indian massage 4. Anti-migraine massage 24. Full Body / Lichaamsmassage 86. Reiki massage 5. Thaise massage 4. Wat po massage 4. Watsu massage 1. Hotstone massage 33. Klassieke massage 86. Massage aan huis 86.
traplift
Massage EL PATIO Belgium.
Erotische B2B massage in luxe kamer 80 EUR / 30 Minuten 110 EUR / 60 Minuten. Erotische Tantra massage 130 EUR / 60 Minuten 260 EUR / 120 Minuten. Erotische VIP massage zwembad, sauna of jacuzzi 200 EUR / 90 Minuten 260 EUR / 120 Minuten.
Adfontes-Massages Terug naar de bron.
Laat staan dat wij daarnaast ook nog eens ergens de tijd zouden moeten vinden om ons te ontspannen, te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.In ons stressvolle leven is dit niet altijd vanzelfsprekend meer Nochtans, hoe moeilijk ook, tijd voor onszelf blijft een must daar moet ik u niet van overtuigen, toch?

Contacteer ons