Resultaten voor thai massage gent

SPINK THAI MASSAGE EVERGEM / GENT.
Spink Thai Massage biedt hoogstaande, authentieke Thaise massage aan voor zowel mannen als vrouwen. Ons doel is de natuurlijke balans en het welzijn in het lichaam te herstellen door middel van onze therapeutische Thaise massage. Omdat authentieke Thaïse massage het hele lichaam op een integrale manier fysiek, psychisch en spiritueel behandelt kan een allesomvattend gevoel van welbehagen worden bereikt.
linking
Thaise massage, Massage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Thai herbal massage. Thai traditional massage. Hot stone massage. De beste Massagesalons Thaise massage in Gent. Massagesalons in Gent scoren gemiddeld.: 9.5 op basis van 134 stemmen. Zoekt u in Gent naar massagesalons, thaise massage? Treatwell heeft het grootste aanbod!
stuntsteppen kopen
Bio Voetreflex, Holistische massage, Japanse Shiatsu, Shiatsu, Tradionele Thaise Massage, Thaise Massage, Seiki, Linda Lauwers.
Tradionele Thaise Massage. Linda Lauwers is begonnen met massage en lichaamswerk in de jaren 80, oa Koreaanse relax en Californische massage. Ze volgde vanaf 1994 een opleiding Macrobiotische Shiatsu in Gent en kreeg les van binnenlandse en buitenlandse meesters. Voedingsadvies volgens de Oosterse energieprincipes is een basis van deze opleiding.
massage
Yoga in Gent Pilates in Gent Wellness in Gent Home Shambho.
Shambho is een Body Mind centrum in Gent waar wij, door middel van lessen in beweging en relaxatie zoals yoga en pilates, je helpen om.: de negatieve gevolgen van stress te verminderen. je lichaam en geest in evenwicht te brengen.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Massagesalons in Oost Vlaanderen.
Kaartje met Thaise massagesalons in de provincie Oost Vlaanderen, waar ongeveer 20 Thai Massage-salons zijn te vinden, voor het merendeel in en rond de stad Gent. Chinese Massagesalons zijn tot op dit moment in Oost-Vlaanderen niet te vinden. Op een enkele uitzondering na bieden de meeste van deze massagesalons sensueel gerichte massages aan.
Himalaya Massage.
Himalaya massage is gelegen in het historisch centrum van Gent, vlakbij het Belfort. Het is de ideale plaats om even een uurtje te relaxen. Bij ons kan u genieten van een weldoende massage die zowel het lichaam als de geest ontspant.
Traditionele Nuad" Thai" yoga massage aan huis Gent.
De traditionele Nuad Thai massage bestaat uit meer dan 100 verschillende massagetechnieken die zich elk toespitsen op een bepaald lichaamsdeel of energiebaan. De massages zijn vloeiend en kunnen meerdere uren duren. Door de verschillende modules van de Thaise massage zullen geen twee massages dezelfde zijn.
Sattva, oosterse massage, stoelmassage, olie massage, voedingsadvies, thaise massage, shiatsu massage, ayurvedische massage, workshops, teambuilding, Gent.
Rasovai Ayurveda School, Morjim, Goa, India Ayurvedic Yoga Massage, Ayur Balance Massage, Abhyanga en Shirodhara. Sunshine Massage School Chiang Mai, Thailand Thai Massage Meets Ostheopathie, Assesment and Treatment of Movement Dysfunction. Sunshine Massage School Chiang Mai, Thailand Ayurveda and Thai Massage.

Contacteer ons