Meer resultaten voor thaise masage

MAYLEE THAI MASSAGE H.HARTSTRAAT 10 GENT/ST AMANDSBERG.
opstijgend vocht
Behandelingen Thaise Massage SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid. Thaise Massage.
De muurtekeningen bestaan uit anatomische afbeeldingen met daarop aangeduid de energiepunten in het menselijk lichaam. Zeer interessant als je zelf een Thaise massage aan iemand cadeau zou willen doen, maar als je zelf wil genieten van een Thaise massage, dan hoef je het zo ver niet te zoeken.
https://www.pcstotaal.nl/loodgietersbedrijf/loodgieter/amsterdam/
SABAI MASSAGE BEAUTY CENTER KNOKKE-HEIST-DUINBERGEN.
Sabai is ontstaan toen Eva Dejonckheere in 2004 na een maandenlange opleiding in het Thaise Chiang Mai een grondige kennis van de TraditioneleThaise Massage verwierf. Terug op Belgische bodem werden met deze kennis onmiddellijk klanten onstresst, cursussen gegeven en actief met vakbeurzen samengewerkt.
autolening argenta
PEEDAY THAI MASSAGE KNESSELARE.
Wij raden u aan om een steeds een afspraak te maken.: T.32 466 19 90 23. Eentveldstraat 91 9910 Knesselare. Er is voldoende parkeerplaats in de buurt. Wij ontvangen U in ons nieuw massagesalon met 4 gerenoveerde kamers en douche zodat u in optimale omstandigheden van onze massage kunt genieten.
Thaise massage goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 124 resultaten voor thaise massage. 1 Embracing QI. Kannaertsstraat 6, 2560 Nijlen. Therapeutische en ontspanningsmassage. Tai chi voor reuma. Rug en nekklachten. Bezoek onze webpagina. 2 Baan Thai Style. Borrewaterstraat 61, 2170 Merksem Antwerpen.
Massagetechnieken: Thaise lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Massagetechnieken: Thaise lichaamsmassage. Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran Thai antieke: massage stijl, is een van s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel.
Baan Prathumwan Thaise Traditionele massage.
Thaise massage Elewijt Sunshine Thai.
Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage. Bij een Thaise massage maken onze Thaise dames gebruik van unieke gekruide oliƫn en een aparte stijl van inrichtingen. Een Thaise massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam fysiek, de geest spiritueel en het gevoel emotioneel.

Contacteer ons